Hürrem Sultan Vakfı

Vakfımız din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin dünyadaki tüm çocukları kapsayacak şekilde projeler geliştirir ve onlara psikososyal destek sağlayarak sosyal hayatlarını iyileştirmeye yönelik faaliyetler yürütür.

Küçük Çamlıca Mahallesi Libadiye Caddesi No: 50/2 Üsküdar, İstanbul

Hürrem Sultan Vakfı Arabistan Ziyaretleri

Hürrem Sultan Vakfı heyeti, 25.09.2023 - 10.9.2023 tarihleri arasında Suudi Arabistan’a ziyaret gerçekleştirdi.

Hürrem Sultan Vakfı heyeti, 25.09.2023 - 10.9.2023 tarihleri ​​arasında vakfı tanıtmak, iş birlikleri sağlamak ve ortak projeler gerçekleştirmek amacıyla Suudi Arabistan’a  ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret edilen kurumlar ise: Esaad Bağış Vakfı, Jana Üretken Aileler Merkezi, İslam İşbirliği Teşkilatı, Al-Wedad Yardım Derneği, Cidde'deki İlk Kadın Yardım Derneği, Sürdürülebilir Marka Şirketi, İslami Kalkınma Bankası, Araştırmalar Merkezi, Riyad Türkiye Büyükelçiliği, Tawasul Teknolojiler Derneği, Takamul Geliştirme Şirketi ve Noura Al-Malahi Vakıfları’dır.  Ayrıca bu ziyaretler dışında heyet, ülkede gerçekleştirilen Uluslararası İslami Gençlik Sempozyumuna ve Kar Amacı Gütmeyen Sektörlerin Geleceği adlı konferansa katılım sağlamıştır.

Son Eklenenler