Hürrem Sultan Vakfı

Vakfımız din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin dünyadaki tüm çocukları kapsayacak şekilde projeler geliştirir ve onlara psikososyal destek sağlayarak sosyal hayatlarını iyileştirmeye yönelik faaliyetler yürütür.

Küçük Çamlıca Mahallesi Libadiye Caddesi No: 50/2 Üsküdar, İstanbul

Hürrem Sultan Vakfı’nın Katar’daki Tanıtım Programı

Hürrem Sultan Vakfı’nın tanıtım programı geniş katılımlı bir organizasyonla gerçekleşti.

Hürrem Sultan Vakfı’nın tanıtım programı Katar’da Mütevelli Heyeti Başkanımız ve eski Katar Büyükelçisi’nin eşi Dilşat Özer Hanım, Vakıf Yönt. Krl. Başkanımız Fatma Kıratlı, Vakıf Müdürümüz Ayşegül Bayıcı ve şimdiki Katar Büyükelçisi’nin eşi Kübra Göksu Hanım’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi. Programda Katar'ın önde gelen iş kadınları, devlet ve özel sektör çalışanları, eğitimciler ve medya mensupları yer aldı.

Katılan bütün misafirlerimize ve programda sunum yaparak bizlere katkı sağlayan; Kuveytli Yazar ve Psikolojik Danışman Dr. Hanan Al-Qattan, Katarlı ilk kadın basın mensubu Dr. İlham Badr Al-Sada, Katarlı Dar Rosa Yayınevi CEO'su Dr. Aisha Jassim Al-Kuwari veProgramımızın sunucusu Katarlı Nadine Al-Bitar’a teşekkür ederiz.

Son Eklenenler